Nekdanja novinarka si prizadeva za premik na bolje v družbi, da postanemo človek človeku! Kar v prvi vrsti ona sama je. Spletno oko, točka za prijavo sovražnega govora in posnetkov spolnih zlorab otrok, deluje pri fakulteti za družbene vede od leta 2007. V tem času se je ozaveščanje na tem področju izjemno okrepilo. Leta 2020 preživimo na spletu veliko več časa kot prejšnja, zato je tematika najinega pogovora zelo aktualna. 

Otroka, zarodek, bi morali z injekcijo usmrtiti in nato bi ga morala roditi mrtvega. Sama pri sebi sem vedela, da tega ne morem narediti in ne bom naredila. V prvih letih življenja je Jaka preživel pet operacij. Danes je učenec prvega razreda običajne osnovne šole, je bister fant in nas poleg mlajše hče...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!