Ko je svet zajela epidemija covida, so mnogi pričakovali padec cen nepremičnin. Ne le da se ni zgodil, cene nepremičnin vztrajno rastejo. Čeprav morda kaka napoved kaže, da bi cene zares lahko padle, se vedno najde drug razlog, zakaj ostajajo tako visoke, pravi Zoran Đukić. Hkrati poudarja, da pravega luksuza pri nas ni, čeprav vsaka novogradnja pogosto neupravičeno nosi pridevnika nadstandardno in luksuzno.

Koliko stane trenutno najdražji kvadratni meter nepremičnine pri vas?

Najdražje stanovanje je v Villi Schellenburg, tam cene za kvadratni meter dosegajo tudi deset tisoč evrov. To so hkrati najvišje cene v našem glavnem mestu. 

Slovenci smo pač rojeni z opeko v trebu...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!