To so besede igralke Zvezdane Mlakar, ki je v intervjuju za Onoplus, ki izide 2. marca, razgrnila svoje obžalovanje, da ni stopila Mii ob pravem času na pravo stran – njeno. Pojasni, zakaj je tako, kako je bila naučena, vzgojena, in tudi brutalno odkrito razkrije, kako deluje igralska srenja. Pove še več: »Nastavljeno mi je bilo globoko ogledalo. Ogledalo, ki mi je sporočalo, kako močno so vame zažrta določena prepričanja. Mi sporočilo, da je res – ko bi bilo treba kaj reči, sem bila tiho. Zdaj ko v medijih veliko govorimo o zlorabah študentk, v meni ves čas vre. Sprašujem se, kako reči glasen ne, kako zdržati strašni družbeni pritisk, ki nam govori, da je razkrivanje vseh teh strahot ženski načrt uničiti vse moške. Ta svoj notranji boj zelo močno doživljam.« 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!