Kako to, da ste si med vsemi športi izbrali ravno ples?

Ples mi je bil všeč od nekdaj, a sem se zanj odločila šele, ko me je prepričala nekdanja sostanovalka v študentskem domu. Ker je že imela izkušnje v tem športu, je presodila, da bi bila tudi jaz lahko dobra. Pred tem mi ideja ni bila blizu, celo strah me je bilo. A nato sem vendarle šla na prvi trening, začela redno trenirati, da sem prišla na raven, na kateri sem danes. Zdaj paraplesa ne bi zamenjala za noben drug šport. 

Okvara hrbtenice, s katero sem se rodila, ni bolezen, ki bi s časom napredovala, temveč diagnoza. Ob njej je bila neprecenljiva vsa energija, ki so jo starši vložili vame, vse ure fizioterapije, ki so mi, odra&scar...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!