»Naši dijaki so glede tega v prednosti, saj večinoma izhajajo iz podeželskega okolja, ki je bilo karanteni prijazno,« pravi, a ne zanika, da je bilo mladim veliko odvzetega. Po dobrih petih mesecih pouka v učilnici so skupaj spet prišli do prave delovne storilnosti in pristnega odnosa. 

»Pomembno je, da so dijaki sproščeni, da se počutijo sprejete in razumljene ter da dobijo občutek, da so vredni. To si želijo tako mladostniki, ki so v srednji šoli še toliko bolj občutljivi, saj so na poti odraščanja, kot mi, odrasli,« ste dejali, ko ste lani prejeli naziv učiteljica leta. Sliši se preprosto, zakaj nam vedno ne uspe? 

Rada rečem, da si ljudje ne bodo zapomnili, kaj si imel oblečeno, ampak kako so se počutili ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE