Konec prejšnjega tedna je v okolici Grosupljega mož zadušil ženo, policiji se je prijavil sam. Tragični epilog ima seveda zgodovino, dlje časa trajajoče partnersko nasilje. Zanj so vedeli starši, sorodniki, sosedje, center za socialno delo, zdravnik. Na facebooku je bilo objavljeno pismo, v katerem pokojničina mati obžaluje neukrepanje. Zdi se, da se zbudimo takrat, ko se zgodi zlom. Potem pa zapremo oči do naslednjega. 

Kaj je v takih primerih največji problem?

To, da žrtev ni slišana. 

Slišimo, da v zgornjem nadstropju tepejo otroka ali žensko. Večina men...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!