Vaš smisel za humor, dar, da v pravem trenutku izrečete pravo besedo, ki nasmeji, to ni nekaj, česar se lahko priučiš, to je prirojeno. Koliko kroji vaše življenje?

To je nekaj, kar mi je bilo položeno v zibelko. Brez tega v življenju v nobenem obdobju, od zgodnjega otroštva naprej, sploh ni šlo. Razmišljal sem, zakaj je tako. Morda zato, ker sem že od nekdaj stvari videl drugače kot drugi. Vedno me je neka podrobnost bolj zanimala kot celota. Ljudje so me zanimali zaradi njihovih drugačnosti in hib. Od majhnega sem se rad šalil, imitiral. V še tako slabi stvari skušam najti nekaj dobrega. Komedijante vselej zanima premaknjen parameter realnosti. Ludizem. Imaginacija. 

Namesto da bi se ustavil i...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE