To jesen oddaja 24ur, ki jo vodi, praznuje četrt stoletja, zato smo ga povabili na pogovor. Vedeli smo, da je gotovo ponosen na svoje delo in kolektiv, katerega del je. Vedeli pa smo tudi, da je ponosen na svojo družino in dobrodelno delo, ki mu namenja prosti čas. A začeli smo s šalo, tudi takšnega ga poznamo. Najprej nas je namreč zanimalo, ali je še tako redoljuben kot nazadnje, ko je odgovarjal na naša vprašanja. 

Najbolj me boli, ko vidim štiričlansko družino, oba starša delata v proizvodnji, vsak za 700 evrov, imata kredit za stanovanje, ne zmorejo preživeti čez mesec. Videl sem položnice, plačilne liste in stroške. Boli me, ko potem kdo vzvišeno posplošeno reče, da so si ljudje za to sami krivi. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE