Takšno zgodbo smo poznali njeni spletni prijatelji. Potem pa je pred nekaj tedni Bojana Ksela Rose na facebook zapisala svojo zgodbo o endometriozi, zdravljenju in trnovi poti do prve zanositve. Že v najstniških letih se je namreč začela spopadati s hudimi bolečinami, ugotovili so, da ima endometriozo, in ji leta 2010 izrezali nekaj centimetrov črevesja. Tedaj so ji tudi svetovali, naj, če želi zanositi, takoj začne postopke umetne oploditve. Bojana se je odločila za drugačno pot, pot alternativne medicine, začela je iskati vzroke za svojo bolezen in danes ima njena zgodba srečen konec.

Ko sem spoznala svojega moža, je že takoj na začetku v mojih očeh imel napako. Ob sebi je imel moj največji strah, otroka iz prejšnje zveze. Ni...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE