Kazenska sodnica, specializirana za kazniva dejanja nasilja v družini, odvetnica, pooblaščenka mladoletnih žrtev kaznivih dejanj, nekdaj vodja pravne pisarne Belega obroča Slovenije in predsednica disciplinske komisije Plavalne zveze Slovenije. Barbara Pia Hrovat danes kot predsednica Društva za preprečevanje nasilja v športu in nasilja v družini P.E.N.D s skupino slovenskih pravnikov, intelektualcev in športnikov sporoča, da je čakanja dovolj. Vrata sistemskim spremembam se odpirajo zdaj! 

Ne more preživninski zavezanec, ki trdi, da nima dovolj sredstev, da bi plačeval preživnino, neomejeno ustanavljati gospodarske družbe, saj mora že za ustanovitev d. o. o. zagotoviti vsaj ustanovitveni kapital. Ne želimo se zadovoljiti zgolj z razlago, da nekdo nima, če pa njeg...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!