Pogovarjati se z Ene ijik kam Seijna ni ravno preprosto; njene razlage starosvetnega znanja naših prednikov in njihov vpliv za sodobnega človeka so večplastne, na trenutke mogoče celo metaforične. Zinaida Tirisova, ki je od leta 2010 svetovalka ruskega predsednika Vladimirja Putina, pri svojih naukih izhaja iz medsebojnega delovanja, soodvisnosti in pomena kozmogeneze (nastanek kozmosa), geogeneze (nastanek Zemlje) ter etnogeneze (nastanek naroda) na človeka in njegov genofond. Govori in predava tistim, ki jih zanimajo izkuš­nje ljudstva, ki nepretrgano ohranja stik z naravo in kjer je vrhovno božanstvo Sonce, ki je ženskega spola in se imenuje Umai Ene (mati Sonce). V pogovoru uporablja izraze, ki so povezani z njenim videnjem – izhaja namreč iz družine, v kateri se že več generacij prenašajo paranormalne sposobnosti – in altajskim izroči...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!