»Ljudje se premalo pogovarjamo in preveč igramo. Tudi prijateljice med seboj so redko iskrene. V njihovi komunikaciji je ogromno floskul, bahanja. Redkokatera pove, kaj jo zares teži.« 

Po več tisoč intervjujih in pogovorih z ljudmi na štiri oči je Milena Miklavčič spletla rdečo nit resnice, ob kateri se včasih nasmejimo, drugič zgrozimo, razjezimo, razžalostimo. Še danes si mnogi zatiskajo oči pred tem, da so bile naše prababice ali babice pogosto žrtve incesta ali posilstva oziroma trgovanja s telesom, vendar se s tem ni nihče kaj dosti ukvarjal.


Brez okolišenja do bistva
Miklavčičeva ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE