Milena, z nasveti pomagate ne le bralcem Nedela, menda ste tudi odlična opora bližnjim. Kovačeva kobila le ni vedno bosa?

(Nasmeh.) Ni bosa, je pa res, da je reševanje stvari doma veliko težje, ker so hkrati prisotna še močna čustva – ljubezen, sočutje, pa tudi jeza, nestrpnost ...

Današnji moški v srednjih letih so v izkazovanju čustev prav tako še vedno precej štorasti. Ženske, ki so obsedene s t. i. ljubiči (ljubezenskimi romani, op. a.) in turškimi nadaljevankami, pa imajo nerealne predstave o tem, kako ti partner pokaže naklonjenost. 

Strah?

To niti ne. Strah me je le, da bi me narobe razum...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE