Poiščite nekoga, ki deli vaša zanimanja

Pozdravljeni,

Najprej naj vam čestitam, po vašem opisu sodeč ste v svojem mladem življenju dosegli že marsikaj. Končati fakulteto, najti dobro službo in se ob vsem tem še profesionalno ukvarjati s športom ni mačji kašelj, zato vse pohvale! Je pa tudi res, ko ugotavljate, da je v življenju pomembno ravnovesje. So ljudje, ki so denimo na kariernem področju ultra uspešni, a nesrečni, ker jim manjka kakovostnih medosebnih odnosov.

Dobra stvar je, da ko se enkrat tega zavedate, lahko stvari spremenite. Vi pišete, da ste se o tem že začeli spraševati. Imate izredno polno življenje, a globoko v sebi očitno čutite željo po partnerstvu. Prav je, da prisluhnete tem občutkom in naredite nekaj v tej smeri. Če vam je doslej uspelo doseči vse drugo, verjamem, da lahko najdete tudi moškega, s katerim boste srečni.

Seveda brez truda ne bo šlo. Dober partner ne pade kar z neba, zato si boste morali vzeti čas, da ga spoznate. Mislim, da ste oseba, ki se ne pusti kar tako odvrniti od vaših ciljev, a vam vseeno svetujem, da iščete nekoga, ki vas bo razumel in vas podpiral na vaši poti. Glede na vaše prioritete v življenju menim, da bi bilo dobro, da potencialnemu partnerju čim prej predstavite svoje življenje in ga vključite v to, kar počnete. Povabite ga na tekme ali treninge, naj spozna vaše trenerje in sotekmovalce. Kariera profesionalnega športnika je naporna in zahteva celega človeka, zato boste v odnosu težko shajali z nekom, ki ga vaše področje ne bo zanimalo. Če pa bo vaš partner nekdo, ki bo z vami delil strast do športa, bosta lažje uskladila svoji življenji in preživela več časa skupaj. Nekateri verjamejo, da se nasprotja privlačijo, a prevelike razlike med partnerjema, ko ljudje nimajo dosti skupnega, prej vodijo v konflikte kot dober odnos.

In še to, ne skrbite toliko glede časa, ko boste spoznali pravo osebo (naj bo to jutri ali čez nekaj let), vam ne bo težko posvetiti časa tudi njej. Kariera in ljubezen ter družina gredo skupaj, če verjamemo vanje in smo jim predani. Počnite stvari s srcem in verjamem, da vam bo kmalu pot prekrižala oseba, ki bo delila enake vrednote kot vi in s katero si boste lahko ustvarili srečno življenje.