Pogovorite se z možem, samo on pozna resnico

Pozdravljena,

Nihče ne pozna resnice, razen vašega moža, zato je zelo pomembno, da se o stvari čim prej pogovorite z njim. Verjamem, da ste sumničavi in obupani ter se v svoji težavi počutite osamljeno, a ključ je v komunikaciji. V glavi verjetno preigravate različne scenarije in to vas lahko naredi le še bolj anksiozne. Seveda obstaja možnost, da ima vaš mož ljubico, a prav tako je mogoče, da gre za nekaj povsem drugega. To boste izvedeli šele, ko ga soočite z dejstvom.

Svetujem vam, da pripravite večerjo samo za vaju dva, ustvarite sproščeno okolje, odprite steklenico vina in se mirno pogovorite z možem. Žene v takšnih primerih namreč pogosto ravnajo napačno, in sicer tako, da same začnejo raziskovati in se igrati detektivko, ali pa težavo zaupajo prijateljicam, ki utegnejo iz muhe narediti slona. V obeh primerih je tako zelo težko priti do konstruktivne rešitve, izgubljate pa čas in si delate škodo.

S pogovorom z možem ne morete izgubiti nič, kvečjemu lažje vam bo, ker se bo stvar razčistila, vi pa boste dobili odgovore, kako naprej. Velika verjetnost obstaja, da ste se vznemirjali po nepotrebnem in se bo večer razvil v romantično druženje. Če se izkaže, da vas mož res vara, pa boste z odkritim pogovorom morda odprli pot k reševanju težav in izboljšanju vajinega odnosa.