1. Izpoved bralca: Preganja me, kaj sem storil nekdanji ženi

Kmalu bom star 42 let, sem dokaj zadovoljen v službi. Imam najstniško hčer, s katero se super razumeva, čeprav sva z njeno mamo ločena po moji krivdi – zaljubil sem se v mlajšo. Z bivšo ženo sem ohranil prijateljski odnos in tudi ona si je našla novega partnerja … Preberite več tukaj.

2. Zapletel sem se s poročeno sodelavko, ki me kaznuje

Pred dobrega pol leta sem spoznal sodelavko, s katero sva se zbližala. Odločil sem se, da se spustim v intimni odnos z njo, zavedajoč se, da je poročena. Prve tri mesece sva preživela veliko lepih trenutkov. Očarala me je. Bile pa so stvari … Preberite več tukaj.

3. Mož si dopisuje s sedemnajstletnico

Pred tremi leti sta se nama prezgodaj rodila dvojčka in preživeli smo težke čase. Kmalu po prihodu domov sem nadaljevala delo od doma, da sem lahko skrbela zanju. Z možem nisva bila intimna, ker sem se zredila in doživljala stres. Lani sem ugotovila, da se pogovarja z neko žensko … Preberite več tukaj.

4. Pokojni mož me je oboževal, vsi drugi po njem so razočaranje

Piše vam globoko razočarana gospa srednjih let. Ne vem, zakaj se ravno mene drži taka smola. Ugotavljam, da z moškimi nimam sreče. Dogajajo se mi sami slabi dogodki. Ker je vse povezano z njimi, mi tudi v življenju ne gre zavidljivo … Preberite več tukaj.

5. Oba moža sta me prevarala, zato ne verjamem več v zvestobo

Pišem vam, ker so me drugi pred menoj opogumili. Sama sem poročena v drugo, delam v strežbi. Ker nisem imela nikoli dovolj denarja, nisem mogla študirati, sem se pa vedno usposabljala in hodila na delavnice. Tam sem tudi spoznala drugega moža … Preberite več tukaj.

6. Stara sem 33 in že sedem let samska, moški so mi ubili upanje

Na vas se obračam s svojo zgodbo, ki ji ni videti ne konca ne kraja in me spravlja v obup. Sem (tako pravijo mnogi) zelo simpatična, luštna, sposobna in prijetna ženska, stara 33 let ter samska že sedmo leto. Sem oseba, ki si želi družino … Preberite več tukaj.

7. Izpoved bralke: Kakšna je ženska, da ostane z moškim, ki vara

Stara sem 39 let, že 17 let v partnerstvu z najboljšim možnim sopotnikom v zosu, ki se mu reče življenje, od tega sva šest let poročena, imava tudi otroke. Osebno nimava izkušenj z varanjem, a se sprašujem, kaj je z ženskami, da ostanejo s partnerji, ki jih tudi več let varajo … Preberite več tukaj.

8. Izpoved bolnice z rakom: Mož me je zapustil in si našel drugo

Mož, s katerim sva bila v zakonu triintrideset let, me je pred kratkim zapustil, odšel je k drugi ženski. Ostala sem sama. Invalidsko sem upokojena za štiri ure, vendar sem trenutno na bolniški. Leta 2016 sem zbolela za rakom dojke, zdaj se mi je bolezen povrnila … Preberite več tukaj.

9. Imam popolnega partnerja, a sumim, da živi dvojno življenje

Že skoraj leto in pol sem v vezi z moškim, za katerega sva s prijateljico ugotovili, da je daleč od ideala. Živiva skupaj. Je čeden, priljubljen, privlačen; zna me razvajati z besedami, rad me pohvali, vedno ve, kaj mi mora reči, da sem še vedno pripravljena na vse njegove potrebe … Preberite več tukaj.

10. Izpoved bralke: Ujeta v razmerja s poročenimi moškimi

Stara sem 33 let in sem že celih sedem let v zvezah s poročenimi. Zakaj se to zgodi, ne razumem več. Za prvega nisem vedela, da je v vezi, pa mi je povedal šele takrat, ko sem začela razmišljati o skupnem otroku, zelo me je prizadel in sem potrebovala skoraj pol leta časa … Preberite več tukaj.