Izolacija 

»Od nekdaj sem bila močna ženska, vsa leta pred nasiljem sem bila poklicno uspešna. Partnerja, ki je nad menoj izvajal nasilje, sem spoznala po naključju. Kmalu po skupni vselitvi se je pokazal njegov pravi obraz. Klasična poteza nasilnežev je težnja k izolaciji, skušajo te oddaljiti od bližnjih. Izolirajo te fizično, ti preprečujejo stike s prijatelji in znanci, finančno, da postaneš od njih odvisna, okoli tebe ustvarijo polje strahu. Počasi se nasilje stopnjuje, na začetku si niti ne predstavljaš, kam to vodi. Tudi na bolečino se navadiš, kar ve povedati vsaka ženska, ki ima izkušnje z zlorabo. Izbruhi nasilja, doma in v javnosti, bolestno ljubosumje, stalno sem morala pošiljati fotografije, kje sem, nisem se smela lepo urediti, meril je čas, ki sem ga ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!