Veselimo se vašega nastopa v Ljubljani. Prihaja morda tudi vaš pes Bond?
Da, prideta oba, tako pes Bond kot maček Kiki, ki sta tudi velika prijatelja. Maček bo ostal v hotelu, pes pa bo z mano na odru, kot nekakšna gesta lepe, posebne energije. Ko v dvorano vstopa publika, je na sceni že kitara, poleg pa leži Bond in me, potem ko ga pokličem, pripelje na oder. On pravzaprav začne koncert. Pes oddaja varnost, posebno energijo, edinstveno atmosfero; skupaj deliva kilometre poti, hotele; z mačkom sta prva, ki slišita moje pesmi. Sta moja najzvestejša poslušalca, ki v stanovanju v Zagrebu, kjer preživljam zime in igram kitaro vsaj dve uri na dan, slišita vse moje pesmi. V šali to imenujem koncert za mačka in psa.


Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!