Kaj ste želeli postati, ko ste bili otrok?

Želela sem postati igralka. In res sem ponosna na Velenje, na mesto, kjer sem odraščala in kjer sem lahko preizkusila in izživela vse svoje otroške sanje, želje in hotenja. Ko sem prišla v Ljubljano, je bilo za mano že nešteto izkušenj in vtisov, bila sem že oseba. Moji učitelji in mentorji so me podpirali pri ustvarjanju predstav, pisanju tekstov in poezije, nastala je celo pesniška zbirka, popeljali so me v svet gledališča, v moj skrivni svet Pike Nogavičke, me okužili z radiem in televizijo, me podpirali in me varovali. Brez Veleja ni živleja! (smeh)

Kaj je bila vaša prva služba?

Prvo delo za denar je bilo nabiranje borovnic po pohorskih gozdovih, prva služba pa delo na Televiziji Slovenija.Od koga ste dobili najboljši karierni nasvet in kako se glasi?

Od moža sem dobila največ pametnih in koristnih nasvetov za posel pa tudi za življenje in odnose med ljudmi. Oba delava s strastjo. Če ni strasti, ni nič.

Ste kdaj delali v tujini? 

Bila sem dobra pomočnica in kuharica na arheoloških odpravah v Egiptu. Delo je eno, odnosi z ljudmi drugo, kulturne razlike spet nekaj tretjega … Strpnost, spoštovanje, toleranca, dobro je iti čez planke!

Sodelavke in prijatelji me dnevno opozarjajo na komentarje, članke, objave, duhovitosti in kritike in mi tudi kaj pošljejo po elektronski pošti, sama namreč nimam facebooka in drugih spletnih pomagal.   

Večina ljudi vas pozna s televizijskih ekranov, ne vedo pa, da delate tudi v družinskem podjetju. Kako usklajujte vse obveznosti? 

Organizacija je ob strasti na prvem mestu, potem se da veliko. Uživam ob delu z ljudmi in moja pisarna je lahko večino časa narava.

Za nami so prvomajski prazniki, ste bili kaj prosti?

Za nami je prvih dvajset let. Ukvarjamo se z adrenalinskimi športi, z gradnjo plezalnih parkov, s postavitvijo zahtevnih in strmih jeklenic, smo vodilni na področju poslovnega in butičnega turizma, zato je povsem običajno, da za praznike, ob vikendih in tudi sicer ob vrhuncih obeh sezon, torej poleti in pozimi, delamo.Druga sezona oddaje Ljubezen po domače je pravi hit na družabnih omrežjih, spremljate duhovite zapise, ki jih tam objavljajo gledalci, med katerimi je tudi Boštjan Nachbar?

Odzivi so res dobri in vsi smo jih veseli. Hvala, Boštjan! (smeh) Sodelavke in prijatelji me dnevno opozarjajo na komentarje, članke, objave, duhovitosti in kritike in mi tudi kaj pošljejo po elektronski pošti, sama namreč nimam facebooka in drugih spletnih pomagal.

Kaj gledalce še čaka do konce sezone?

Vse, kar je mogoče. Zgodili se bodo preobrati – glejte, glejte! Vesna, Milan, Jože, Miši in Renato so res izjemni!