Najprej zelo naravnost: zakaj ste odstopili? Ampak če je le mogoče, v treh stavkih, in tudi brez zajcev in ražnjev in drugih žlahtnih primer iz Pavlihove pratike iz leta 1974!

Pa saj moje primere niso iz Pavlihove pratike. To so preproste in realne življenjske ponazoritve. Tisti, ki jih želi razumeti, jih razume. Tisti, ki jih ne želi razumeti, jih ne bo pa seveda nikoli. In tudi pri mojem odstopu so bile zadeve precej preproste. Ko smo kot manjšinska vlada izgubili podporo Levice in je ta začela glasovati kot SDS, je to seveda pomenilo »game over«, konec igre. Za povrh smo imeli še ministra v odstopu, tako da sem se odločil, da se ne bom več pustil mrcvariti. In sem presekal agonijo.

Slovensko pojmovanje Švice je nekaj izjemno z...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE