Leto dni je minilo, ga. Klampfer, odkar ste ministrica. Vas, ko greste v trgovino, ljudje kdaj ustavijo in ogovorijo, morda ponudijo predloge za izboljšave?

Glede na to, da živim v manjšem kraju, Slovenskih Konjicah, me v soboto ali petek popoldne, ko grem v trgovino, velikokrat kdo ustavi s pripombo, da so pokojnine prenizke, na primer, veliko jih z mano deli svoj osebni problem. Seveda vsakogar poslušam, ni mi vseeno. Če le lahko, pomagam. Vsaj s predlogi, kako težavo rešiti, kam se obrniti po pomoč.

Kako odgovornost, ki jo je s sabo prineslo delovno mesto, spremlja vaša družina?

Domov se vozim skoraj vsak dan. Delovnik je pester, zahteva celega človeka. Imam enajst let staro hčer in večerne ure posveča...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!