Ženske ljubijo pogumne moške, ne pa omahljivcev

Ujeti ste v trikotnik z dvema pametnima ženskama. Žena želi, da bi ostalo, kot je. Zato se dela, da ničesar ne ve. Glede na to, da sta že dlje čustveno odtujena, je nezvestoba verjetno ni preveč prizadela. Želi si ostati z vami in nadaljevati življenjski slog, ki ga živita. Skupaj sta ostala, ker sta si podobna. Obema veliko pomenijo materialne dobrine in idilična zunanja podoba družine, ki jo gojita in kažeta opazovalcem.

Žena vas dobro pozna in morda ve tudi za vaše prejšnje skoke čez plot, ki vajinega zakona niso ogrozili. Najbrž je prepričana, da ga niti razmerje, ki ga imate zdaj, ne bo. Vi bi bili najbolj zadovoljni, če se vam ne bi bilo treba o ničemer odločati. Še naprej bi živeli v praznem zakonu, za popestritev pa bi diskretno obiskovali ljubico in vse bi bilo v najlepšem redu. Ker pa je tudi ljubica pametna ženska, vam ne dovoli, da bi še naprej sedeli na dveh stolih, in zahteva odločitev. Morda vas ta ženska resnično ljubi in je naravno, da želi živeti z vami. Tudi v vas so se prebudili neki občutki, morda celo močna čustva, ko pravite, da ste radi z njo.

Prisluhnite sebi in razčistite sami s seboj, kako želite preživeti preostanek življenja. Ali imate dovolj energije za velike življenjske spremembe? Odrasli otroci so v takšnih primerih izgovor. Če ste z njimi v dobrih odnosih in vas imajo radi, ni nobenega razloga, da ne bi tako tudi ostalo ne glede na vašo odločitev. Morda bi vam pomagalo, če bi za mesec popolnoma prekinili stike s partnerico. Tako bi si lažje odgovorili, kakšen je vajin odnos. Tudi če je ne ljubite, pa se morate odločiti in ne poskušajte zavlačevati sedanjega stanja. Ne dajajte ji lažnega upanja, če boste začutili, da ga ne morete izpolniti. Zapomnite si, da ženske, ki resnično ljubijo, ljubijo pogumne moške, ne pa omahljivcev in neodločnežev. Na potezi ste vi.