Še snemate oddajo Ta teden. Kakšne preventive ukrepe ste sprejeli?

Res je, oddajo še vedno snemamo. Menimo, da če smo kdaj potrebovali sproščene poglede na trenutno svetovno situacijo, potem je to danes. Seveda smo sprejeli zelo stroge ukrepe, kar pomeni, da pisci oddajo napišejo doma, jo pošljejo, jaz pa jo pridem posneti v prazen studio, kjer me čaka vse pripravljeno. Zaradi dela na daljavo smo drug drugega še bolj vzljubili. Oddaljenost nas dejansko zbližuje.

Miren in pozitiven sem po naravi. Sem tudi bolj staromoden, zato imam raje televizijo in radio. Družbena omrežja pa nikakor.

Ko končate z delom, se držite slogana #ostanidoma? Kaj počnete?

Seveda se držim tega slogana, ravnati kakorkoli drugače, je neodgovorno. Končujem roman, ki je tik pred izidom, veliko berem in telovadim. Poleg tega pa spremljam dogajanje doma in po svetu.

Preberite še: Jure Godler o tem, da živi udobno življenje mladega plejboja

Kako skrbite, da ostanete mirni in pozitivni? Televizija da ali ne? Družabna omrežja da ali ne?

Miren in pozitiven sem po naravi. Sem tudi bolj staromoden, zato imam raje televizijo in radio. Družbena omrežja pa nikakor.
Si čas krajšate tudi z glasbo, filmi in serijami? Kaj gledate in poslušate?

Filmom in serijam posvečam enako pozornosti kot prej, kar pomeni, da na teden pogledam nekaj filmov, večinoma gre za stare filme in kake britanske serije, ki še niso prišle do mojega DVD predvajalnika. V tem trenutku je to Whicker’s World. Glasba pa je del mojega vsakdana, medtem ko pišem.