V čem se ljudje najbolj motijo o vas?

Povsod mi rečejo, da so presenečeni nad mojo prijaznostjo in dostopnostjo. Ne vem, zakaj, a ljudje so prepričani, da oseba, ki dela na televiziji, v sebi zagotovo nosi nekakšno vzvišenost in hladnost.

Ženske smo …

Premalo samozavestne. Večkrat bi si morale reči »briga me« in sebe postaviti na prvo mesto. Sicer pa meni delitev na moške in ženske nikoli ni bila prav pomembna. Tako ali tako delujem bolj po moških principih, morda sem samo videti kot ženska. (Smeh).

Ko si želiš in si prizadevaš, da si ljubljen, svojo srečo polagaš nekomu drugemu v roke, to pa mi nikdar ni bilo blizu.   

Najbolj divji in drzen podvig, ki ste ga naredili v življenju in vam zdaj kaj podobnega ne bi več padlo na pamet?

Vsi niso za javnost. Vselej sem rada hodila po robu in živela po načelu, da si samo enkrat mlad in da »danes si, jutri te ni«.

Oče mi je vedno govoril …

»Pamet v roke!«

Mami mi je rekla …

»Umiri se malo, prosim.«

Preberite še: Tina Gorenjak o tem, da bi bilo v dvoje verjetno lažje

Česa nas lahko naučijo samo otroci? Kaj hčerkinega se je dotaknilo vašega srca?

Otroci nas naučijo, da moramo na neki točki svojega življenja narediti korak naprej in se posloviti od infantilnega dojemanja sveta. Pravico do tega imajo samo otroci, odrasli pa moramo dojeti, da iskati krivca za kar koli ni smiselno in da je vse v nas in na nas.

Kdaj se počutite najbolj ljubljene?

Temu nisem nikoli dajala poudarka, saj ni bilo glavno na moji prioritetni lestvici. Pomembneje mi je, da sem zdrava, da mi gre v življenju in da se imam fino. Ko si želiš in si prizadevaš, da si ljubljen, svojo srečo polagaš nekomu drugemu v roke, to pa mi nikdar ni bilo blizu. 

Erotika je …

Super stvar! Nedvomno je precej visoko na moji lestvici in zame ni tabu tema.

Vaš življenjski moto, osebno vodilo? In zakaj zaupate, da vas vodi prav in se na koncu vendar vse izteče tako, kot se mora?

Ne živim po vodilih in težko ubesedim, kar me vodi. Najbolj me rešuje to, da sem vedno pripravljena na vse in na to, da je vse minljivo, in ravno zato me nič ne more sesuti. Lahko me kaj vznejevolji, a je le hipno, zares dotolče me resnično redko kaj. Verjetno le, če je povezano z otrokom ali bližnjo družino.