Jasna, naš fotograf vas je moral malo počakati. Pred pogovorom ste šli še nakupovat, da ne boste v istih oblačilih kot na dogodku, kjer ste bili pred tem. Očitno se vam zdi zelo pomembno, kako ste videti.

(Rahlo presenečeno.) Ni res! Če bi se mi to zdelo resnično zelo pomembno, bi imela izbrana oblačila že nekaj dni pred najinim srečanjem! Sem delovna mama, ki zjutraj s figo na glavi in v trenirki odpelje otroka v vrtec. Nato hitim na intervju, kamor včasih kar v navadni nakupovalni vrečki s hitre blagajne prinesem obleke. Potem se zgodi stilska preobrazba kjer koli in kadar koli. To je nekakšno nujno zlo oziroma se spodobi. Oseba v mojem poslu naj bi bila vselej urejena. Na splošno gledano pa na to ne dam veliko in se s tem vedno ukvarjam v zadnjem trenutku. Daleč od tega, da bi s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE