Tančice svoje biti ste razgrnili v filmu Deklica in drevo. Režiser Vlado Škafar vaju je z dobro prijateljico in stanovsko kolegico Štefko Drolc postavil v ospredje in pod hrastovo krošnjo ob menjavi letnih časov sta obujali spomine ter obenem med razmišljanjem o včeraj, danes in jutri prikazali svoj pogled na svet. Draga Ivanka, mnogo ste nam že dali in velik poklon je, da ste privolili v srečanje – in ga ne nazadnje humorno preimenovali v spovednico – čeprav ste zelo omahovali in s svojo značilno skromnostjo to, da se ne bi izpostavljali, podkrepili z besedami, da nimate več kaj povedati, češ da se ponavljate kot lajna. A biseri, ki jih nizate med sprehodom skozi življenje, so vredni pomnjenja in premisleka vsem generacijam.

(Po daljšem premoru.) Štefka Drolčeva &...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE