»Delo je bilo pri nas doma vedno velika vrednota, to mi je bilo verjetno položeno v zibelko.« 

Prejšnja leta so to lovoriko za mlade talente na enem najpomembnejših svetovnih festivalov v Berlinu prejeli slovenski igralci Aleksandra Balmazović, Marko Mandić, Jure Henigman in Iva Krajnc. Že ogled dramatičnega napovednika za film Ivan gledalca prepriča, da je Maruša Majer vložila v lik mlade mame, ujete v lovke gospodarskega kriminala in osebne stiske, ogromno truda, in ne zaman. Vloga Mare ji je prinesla tudi vesno, najvišje letno priznanje za dosežke na področju filmske umetnosti v Sloveniji. Vrata v svet so ji na široko odprta, tega se veseli, a želi ostati na trdnih tleh.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE