Na to kažejo tudi izkušnje, ki si jih je nabrala v letih, preživetih med volkovi v ameriški divjini. A še prej je opravljala kariero pravnice, prva delovna leta pa preživela kot stevardesa velike letalske združbe. Ne da se je umestiti v predal in tega nikakor tudi sama ne bi želela. Naj govorijo dejstva, zgodbe, ki jih je pisala in ki so danes zapisane v obeh knjigah. Tretja, o darilu divjine, nastaja prav v teh mesecih. Intervju je bil narejen v začetku marca, ko je obiskala Slovenijo. Prosila je, da se ne rokujeva. 

Včasih sem tako razburjena, ko opazujem sovraštvo. Kar nekaj sem ga bila tudi sama deležna, po izidu knjige o volkovih sem prejemala grozilna pisma, ljudje so vame zmetali veliko svojih predsodkov. Dojela sem, da se na to ni dobro odzivati, nekateri se nikoli ne bodo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!