No, pa jo imamo: vrnitev v šolo namreč. Tako zahtevana in tako opevana ponovna vrnitev pouka v razrede se zdi ta trenutek prvi korak v smeri izhoda iz koronske zaprtosti države, ki je že nekaj časa verjetno najbolj vroča želja vseh v naši državi. In ki je bila, vsaj tako mislim, tudi najpogostejša novoletna želja Slovenk in Slovencev. No, zdaj se bo uresničila. Jutri gredo otroci nižjih razredov spet v šolo. 

Otrokom, staršem, učiteljem in ravnateljem bo še naprej žrlo živce natančno tisto, kar jim je žrlo živce tudi do zdaj: namreč nepredvidljiva situacija. Ki bo zdaj, ko bodo šole odprte, še bolj nepredvidljiva. 

Vendar pa drage mame in očetje, drage učiteljice in učitelji, ravnateljice in ravnatelji! - nikar ne...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.