Ena od reči, na katero se je bilo treba v zadnjem letu korone navaditi, je, da pravzaprav ni mogoče ničesar več planirati. Nam zahodnjakom, ki živimo v družbah, kjer moramo planirati pravzaprav vse – od mesečnega proračuna, delovnega časa, delovnih obveznosti, dopusta, dnevnega urnika sebe in otrok ter vsega ostalega -, je to seveda zelo težko. To je med drugim razvidno tudi iz dejstva, da se tudi po letu dni veliko ljudi na to še vedno ni navadilo. Pač zato, ker se je nam na to zelo težko navaditi. Zdi se nam namreč, da je popolna odsotnost planiranja isto kot popolna odsotnost reda. In da kadar ni reda, pač zavlada kaos. 

Ljudje bi radi prišli v zeleno fazo in tam ostali. A je korona semafor narejen tako, da v zeleno fazo sploh ni mogoče priti. Torej cilja, ki ga ljudje želijo, z redom ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.