Močno jo je oblikovala predstava 2020, v kateri igra. Če bo vse po sreči, bo septembra gostovala na mednarodnem gledališkem festivalu Bitef v Beogradu. Morda bo takrat svet že bolj odprt. Če gre verjeti Zvezdani Mlakar, osebi, ki zase pravi, da so njeni kozarci vedno napol polni, smo korak bližje krasnemu novemu svetu. Morda, kdo ve, morda pa ima celo prav. 

Živim samo po enem pravilu, in sicer da ne delam drugemu tega, česar ne želim, da bi drugi delal meni. Prepričana sem, da tako živi večina Slovencev. Država mi za to, da mi nenehno govori, kako moram živeti, in to seveda po njenih pravilih, ne koristi čisto nič. 

Ena zadnjih predstav, v kateri ste sodelovali, preden se nam je vsakdan obrnil na glavo, je bila 2020 v r...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!