V glasbi ostaja zvest avtorskemu izrazu. Iskrenost, originalnost, duhovitost so njegova tri osnovna načela pri vseh stvareh, ki jih počne. Zato Zoran Predin ostaja na vrhu slovenske glasbene scene. 

Mi smo se borili za samostojno Slovenijo, mladi se morajo zdaj boriti, da jo ohranijo, da ne pademo v beloruski model. Vse skupaj lahko postane boleča farsa. Belorusi bodo jutri postali sodobna država, mi pa Beloslovenija, madžarska provinca. Vége. 

Dvorni bar opoldne ste izbrali za kraj in čas najinega srečanja. Zakaj?

To z veseljem povem. Pred nekaj leti sva imela z Barbaro (Zoranova žena Barbara Lapajne Predin) tako imenovane večere sorodnih duš v Dvornem baru. Enkrat na dva meseca sva gostila znane Sloven...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE