Klara iz Višnje Gore je zmagala v drugi sezoni lani, Štajerec Bojan pa predlani v prvi sezoni. Oba sta zgovorna, sproščena in nasmejana, zares prijetna sogovornika. Pomembna prelomnica po zmagoslavju v resničnostnem šovu se pozna tudi pri njuni karieri oziroma poklicni poti. Ona je kot poklicna frizerka zamenjala službo in dela v zasebnem podjetju v Ljubljani v vlogi kreativke, on pa kot gostinec in vinogradnik v kraju Morje blizu Maribora še bolj zagnano razvija ponudbo svoje izletniške kmetije.

Klara Hrovat Vidmar
Višina:&nbsp...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE