Katere so nove smernice za pomlad in poletje, ki jih bomo lahko videli v vaši kolekciji? 

V novi kolekciji, ki je trenutno v nastajanju, smo precej romantični, lahko bi rekli tudi dramatični, saj so detajli, ki krasijo navidez preproste kreacije opazni in močni. 

Nam lahko zaupate, kakšna barvna paleta nas bo v vaši kolekciji navduševala v toplejših dneh? 

V toplejših dneh bomo oblečeni v belo, peščene odtenke, zelo modno lila in seveda nepogrešljivo črno. Bodo kakšni elementi prejšnjih sezon še vedno modni? 

Absolutno prisotni bodo romantični volančki, aplikacije voluminoznih cvetlic, resice... 

Katere trende pa lahko z gotovostjo pospravimo? 

Nisem prepričana, da bi kaj lahko povsem pospravili, saj lahko z ustrezno domišljijo vsak kos uskladimo v novo modno kombinacijo. Sama imam doma veliko zalog raznoliki dodatkov in čevljev... morda jih kakšno leto res ne nosim, ampak naslednjo sezono pa sprt z veseljem posežem po njih.  Katerega modnega kosa se spomladi najbolj veselite? 

Veselim se bogatih, ampak prosojno slojevitih kril, lahkotnih volančkastih oblek in dodatkov, ki jih kombiniraš k preprostim kosom in jih s tem narediš posebne, drugačne ter unikatne. Veselim se tudi pentelj v vseh oblikah. 


Preberite še, kakšne trende napovedujejo druge slovenske oblikovalke. To so pomladni navdihi Tanje Zorn, DražaMaje Ferme in Nelizabete