Piščančje-zelenjavna mučkalica

Ste rekli ne ogljikovim hidratom? Priprava okusnih jedi brez njih niti ni tako nemogoča. Poskusite tale recept, ki je meso in priloga vse v enem.

Sestavine za 2 osebi

  • 100 g piščančjega fileja
  • ena čebula
  • ena paprika
  • 50 g stebelne zelene
  • ena bučka
  • dva stroka česna
  • malo belega vina
  • dva paradižnika
  • 80 g masla
  • malo kokosove maščobe
  • sol
  • poper
  • sveža bazilika

Priprava

  1. 1Piščančji file narežemo na kocke, začinimo in popečemo v vroči, s kokosovo maščobo namaščeni ponvi.
  2. 2Odstranimo ga iz ponve in v njej prepražimo sesekljano čebulo, na kocke narezano papriko, zeleno in bučko.
  3. 3Na koncu dodamo sesekljan česen in zalijemo z vinom.
  4. 4Dušimo dobri dve minuti in dodamo na drobne kocke narezan paradižnik.
  5. 5Vse sestavine dušimo še pet minut.
  6. 6Ob koncu dodamo popečeno piščančje meso in zalijemo z vodo do primerne gostote.
  7. 7Pred postrežbo dodamo košček masla in svežo baziliko.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE