Sanjate o wellness razvajanju, kjer lahko potujete v času in prostoru ter izbirate med ambienti antičnega Rima, Orienta, Japonske ali Tajske? Dan začnete z masažo z vinskim oljem, jo nadaljujete v rimsko obarvanem svetu savn, ki obsega več vrst kopalnih sob, potilnico, kopeli z vročo in hladno vodo ter počivališče, in končate z najsodobnejšim neinvazivnim lepotnim tretmajem, ki omogoča odlične rezultate v zelo kratkem času? Dobrodošli v superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts in v sebi skriva pravi raj za wellness navdušence!

Grand Hotel Primus ****S – POČITEK ZA NOV ZALET

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus, ki leži le korak od Ptuja, v sebi skriva Imperij dobrega počutja, kjer poskrbijo, da domov odidete kot prerojeni!


V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske, intimen Bazen cesarjev in številne tematske kopeli, med njimi tudi edinstvena vinska kopel, ki priča o bogati vinarski tradiciji Ptuja.


Razvajajte se z masažo z aromaterapevtskim vinskim oljem, ki poskrbi za pomiritev ter sprostitev telesa in duha.


Želite pomladiti in učvrstiti kožo na svojem obrazu? V Medico-wellness centru Valens Augusta lahko izbirate med tretmajem Med Visage, ki je eden najbolj učinkovitih proti staranju kože na obrazu, vratu in dekolteju. Že takoj po prvem tretmaju je koža bolj čvrsta, elastična in napeta, njena tekstura pa vidno izboljšana. Ali pa poskusite tretma Reviderm in se znebite kožnih tegob, kot so akne, brazgotine, hiperpigmentacija idr., kožo osvežite ter ji vrnete prožnost.


Za čvrsto telo si privoščite tretma Med Contour, ki ga opisujejo kot enega najbolj varnih alternativ liposukciji, s katerim zmanjšate obseg za kar do 2,5 cm! S popolnoma nebolečim in neinvazivnim tretmajem boste oblikovali svoje telo in se znebili maščobnih oblogic tam, kjer vas najbolj motijo!


Na hotelskem kopališču Vespasianus se prepustite blagodejnemu objemu ptujske termalne vode.


Pogrejte se v svetu savn Flavia, ki ohranja tradicijo rimskih kopališč, ki so obsegala več vrst kopalnih sob, potilnico, kopeli z vročo in hladno vodo ter počivališče.


 Vse, ki ste pri prehrani še posebej skrbni, ob vsakem obroku v hotelski restavraciji pričaka program Bodimo fit. Obrok za dobro počutje si lahko sestavite sami, in sicer s pomočjo treh oznak: Dobro za vas, Pod 250 kCal in Pod 500 kCal.


V parku Fortuna v Termah Ptuj vas pričakuje Vetrnica zdravja, ki s svojimi šestimi kraki združuje šest preprostih vaj za korekcijo življenjskega sloga, ki vam bodo pomagale pri dvigovanju notranje energije in preprečevanju izgorelosti. Naredite lahko vaje vseh šestih krakov ali se posvetite vaji, ki vam je najljubša.


Unovčite turistične bone za nepozabne počitnice 

V vseh namestitvah Sava Hotels & Resorts lahko unovčite svoje turistične bone (TB), ki so bili izdani v letu 2020, in nove turistične bone 2021 (BON21) ter na jesenskih počitnicah ustvarite spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo. Preverite pogoje unovčitve novih in starih bonov pri nas!


SPROSTITEV MED ODKRIVANJEM PTUJA Z OKOLICO 


 Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.


Ptuj je eden največjih centrov mitraizma v Evropi, saj so tu odkrili pet svetišč, posvečenih bogu Mitri, dve od njih sta še vedno na ogled v neposredni bližini Term Ptuj. Obiskovalci pravijo, da ob starodavnih žrtvenih kamnih lažje stopajo v stik s svojimi notranjimi močmi, iz katerih črpajo energijo za premagovanje vsakdanjega stresa. Sprehod od Grand Hotela Primus do III. mitreja v Hajdini je posebno doživetje zlasti ob polni luni!


Odpravite se na vinsko-kulinarično doživetje v Haloze, kjer vas poleg degustacije s kruhom in sirom pri priznanih vinogradnikih, vodenega ogleda Viničarskega muzeja in razstavnih eksponatov ter predstavitve haloških vinarjev čaka tudi panoramska vožnja po haloških gričih.


Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo 


Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Ti med drugim vsebujejo 100-% brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.


Naročnik oglasne vsebine Sava turizem