Inna Demchenko Fröhlich odlično govori slovensko in poleg maternega jezika tudi francosko, rusko in angleško. Študirala je v Kijevu in Parizu. Ko sta se z možem odločala, kje bosta ustvarila družino, ni želela živeti v Ukrajini. Jezila sta jo korupcija in nedelovanje pravne države. Imata hčerko in sinova dvojčka. Po poklicu je prevajalka in komunikologinja, v Ljubljani je končala izpopolnjevanje iz predšolske vzgoje, zdaj dela kot turistična vodnica, največ v Ljubljani. 

Vedela sem, da bo vojna. Vsi so odkimavali z glavami, češ: »Nehaj, no. To ni mogoče.« In me naslednji dan spet vprašali: »Inna, ali bo vojna?« Bo. »Daj, nehaj, no. Saj ni tak norec.« Na žalost se je izkazalo, da je. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!