Kako razrešiti travme ter tako postati boljši starš in partner, je ključni izziv. »Če naše potrebe v zgodnjem otroštvu pogosto niso bile zadovoljene, se močneje zaljubljamo, slabše delujemo v odnosu, bolj nas bolijo razhodi in tudi naše telo se na to močneje odziva,« nam poda za prvi izziv.

Moram priznati, da sem skeptična do vaših trditev, češ, vse je zapisano v otroštvu. Jasno mi je, da posledice vse življenje nosi otrok, ki je prvo leto preživel v sirotišnici, kjer ga nihče ni vzel v naročje, dvomim pa, da vsaka nezadovoljena potreba v zgodnjem otroštvu nosi posledice. Torej to pomeni, da smo vsi travmatizirani?

To niso moje osebne trditve, jaz želim le s svojim javnim delovanjem prispevati, d...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!