Nataša si naravno skodrane lase najraje ravna, a frizerski mojster Sašo Mali je škodljivi navadi naredil konec. Ker so kodri znova priljubljeni, tudi trajne so se vrnile, se je z ekipo frizerskega salona Mali odločil poudariti naravno lepoto njenih las. 

Pri izbiri nege za skodrane lase, je zelo pomembno, da ta las ne obteži, Sašo je zato za Natašin tip las posegel po izdelkih ameriške znamke profesionanalne nege las I. C. O. N., ki kodrom vračajo naravno prožnost. 

Ekipa salona Mali, Nika, Blaž in Sašo, ter zadovoljna Nataša s svežimi kodri. 

V salonu umetnice ličenja Sanele Jezdimirović je strokovnjakinja najprej poskrbela za Natašin okvir obraza, obrvi. Oblikovala jih je z metodo nitkanja in jih nato naravno poudarila z barvo na osnovi kane.

Po urejenih obrveh je prišlo na vrsto ličenje. Sanela je Nataši pričarala sijočo polt in svež mladosten videz z izdelki mineralne dekorativne kozmetike švedske znamke Idun Minerals, ki vsebujejo tako visoko prečiščene minerale, da so primerni tudi za najbolj občutljivo kožo.

Predstavnica blagovne znamke Idun Minerals za Slovenijo Danijela Susman je Nataši ob slovesu podarila še darilni paket izdelkov, da bo nov videz doma ohranjala tudi sama. 

Ker ima dioptrijo, je bil čas tudi za nova očala. V Optiki Mali ji je ekipa, Miha, Urban in Katarina, svetovala o modnih smernicah na področju optike in tem, kakšen okvir bi najbolj pristajal njeni novi podobi. 

Skupaj so izbrali res poseben okvir korekcijskih in sončnih očal avstrijske butične znamke Andy Wolf, ki jo obožujejo tudi hollywoodski zvezdniki, in jo obdarili še z brezplačnim okulističnim pregledom in darilnim bonom. 

Preobrazbo zadovoljne Nataše si oglejte še v videu.