Izmed znanih Slovencev, ki so se pogumno podali zelo zahtevnemu izzivu prilagajanja naproti, je bila najboljša pevka Manca Špik. S svojo neverjetno sposobnostjo prilagajanja je pometla s konkurenco in vsem dokazala, da sta napredna tehnologija, s katero se ponaša sonična električna zobna ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige, in glasba težko prekosljivi tekmici. 

A pot do zmage vsekakor ni bila prizanesljiva. V kvizu resnica ali laž je namreč zahtevala kar nekaj znanja o visokotehnološki Philipsovi zobni ščetki, nikakor pa ni šlo brez vprašanj, s katerimi je uradni moderator finalne bitke David Urankar preverjal, kako pridni in natančni so znani Slovenci pri ščetkanju zob.

So Manca Špik, Arnej Ivkovič, Klemen Bunderla, Karin Putrih, Gašper Rifelj in Ana Vodišek s svojim znanjem prepričali tudi prav posebnega gosta Philipsovega finalnega dogodka, dr. dentalne medicine Lovra Iskro? Preverite v nadaljevanju.

Plesno-pevski maraton soustvarjali sledilci znanih Slovencev

Elegantnost in lahkotnost prilagajanja napredne tehnologije Sense IQ, s katero se ponaša Philipsova najnovejša sonična električna zobna ščetka Sonicare 9900 Prestige, je v razgibanem plesno-pevskem maratonu dodobra preizkusila znane slovenske glasbenike in plesalce. Spomnimo, ti so se v preteklih plesno-pevskih bitkah, ki so potekale na njihovih in Philipsovem IG-profilu, preizkusili v dinamičnih bitkah plesa in petja. Na podlagi skrbno preštetih glasov njihovih sledilcev sta si zmago v izzivih prilagajanja izborili pevka Manca Špik in plesalka Ana Vodišek. V finalnem izzivu prilagajanja pa se je bolje odrezala Manca Špik.   

A to tudi ni bila edina odgovorna naloga pri soustvarjanju plesno-pevske bitke, s katero so se srečali sledilci znanih Slovencev. Izbirali so tudi skladbi, ki bi na dogodku še zadnjič v prilagajanju izzvali zmagovalni plesno-pevski par. Izbira pa nikakor ni bila lahka, saj je izbor skladb vključeval vse skladbe preteklih plesno-pevskih bitk, v katerih so se prav vsi sodelujoči znani Slovenci izvrstno prilagajali. 

Če si vam Philipsove finalno plesno-pevske bitke še ni uspelo ogledati, si jo oglejte in se prepričajte, kako je Manci uspelo skoraj nemogoče:

Finalni izziv začinjen tudi z zanimivimi podrobnostmi o ustni negi znanih Slovencev 

Zaključek Philipsove plesno-pevske bitke ni postregel samo s finalno plesno-pevsko bitko, temveč v krajšem zabavnem kvizu – resnica ali laž – razkril tudi marsikatero zanimivo podrobnost s področja ustne nege znanih Slovencev. Medtem ko je Manca Špik presenetila s svojo izredno natančnostjo tehnike ščetkanja zob, s katero ji uspe odstraniti do 20-krat več zobnih oblog, sta plesalca Karin in Arnej razkrila, da boljše rezultate ščetkanja dosegata z nežnimi gibi njune najnovejše električne zobne ščetke. Ana Vodišek pa v natančnosti ščetkanja zob ni samo odločno konkurirala Manci Špik, temveč jo je povzdignila na popolnoma novo raven s tem, ko je vsem zaupala, da svoje ščetkanje zob z najnovejšo električno zobno ščetko pridno spremlja prek Philipsove posebej zasnovane aplikacije za sledenje napredka ščetkanja. 

In ko je že kazalo, da bo Gašper Rifelj razkril svoj skrivni recept za dosego bolj zdravih dlesni, je ponovno vso pozornost prejela Philipsova najnaprednejša zobna ščetka, ki je dokazala, da je doseganje zdravih in globinsko očiščenih zob prav tako njena specialiteta.       

Pa so s svojimi tehnikami umivanja zob očarali tudi dr. dentalne medicine Lovra Iskro? Zelo uspešno! Ta je namreč pohvalil njihovo pridnost in doslednost, ob tem pa poudaril, da vedno obstaja tudi priložnost za izboljšavo. Njegov ultimativni nasvet za vzdrževanje zdrave ustne higiene pa se glasi takole: »Za vzdrževanje zdrave ustne higiene so poleg doslednega ščetkanja in izbire ustrezne zobne ščetke ključni tudi uporaba zobne nitke, ustne vodice in redni preventivni obiski zobozdravnika.«

Se tudi vi uvrščate med tiste pridne in dosledne, ki blestijo v ščetkanju svojih zob?

Za tako pomembno vsakodnevno opravilo je dobro poznati Philips Sonicare 9900 Prestige!Philips Sonicare 9900 Prestige je najnaprednejša pametna električna zobna ščetka, ki se ponaša z izboljšano pametno tehnologijo Sense IQ. Ta s pomočjo pametnih senzorjev pritiska in drgnjenja spremlja način, pogostost, učinkovitost ter intenzivnost ščetkanja kar do 100-krat na sekundo. Ob tem pa ustvarja personalizirano uporabniško izkušnjo. Za začetek ščetkanja pa je dovolj le preprost dotik na vgrajen gumb. Posebej zasnovan nastavek zobne ščetke s pomočjo dolgih, rahlo nagnjenih in trikotnih ščetin odstrani v primerjavi z ročno zobno ščetko tudi do 20-krat več zobnih oblog. Rezultat so globinsko očiščene, do 15-krat bolj zdrave dlesni v samo dveh tednih ter do 100 % manjše obarvanje v manj kot dveh tednih.

Philips Sonicare 9900 Prestige navdihuje z elegantnim in priročnim dizajnom potovalne torbice iz mehkega veganskega usnja, opremljene z integriranim vhodom za USB-C in USB-polnilnim kablom.

Za še bolj učinkovito ščetkanje zob zobno ščetko povežite z aplikacijo Philips Sonicare, ki uporabniku ponuja personalizirana priporočila zobne nege, te pa beleži po dnevih, tednih, mesecih in celo letih uporabe, pri čemer jih sinhronizira tudi takrat, ko telefona nimate v bližini. 

Podjetje Philips verjame v kakovost svojih izdelkov, zato kupcem v primeru, da zobna ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige ne izpolni pričakovanj, po 100 dneh preizkušanja jamči vračilo kupnine.Naročnik oglasne vsebine je Philips