Maja Batista je odraščala v idiličnem naravnem okolju na Gorenjskem, kar jo je navdihnilo za vse življenje. Po izobrazbi je kozmetična tehnica. Šolo je oboževala, posebno dermatologijo, kozmetologijo in najbolj farmakognozijo, vedo o zdravilnih rastlinah in zdravilih rastlinskega izvora. Po 15 letih v kozmetičnih salonih, centrih za svetovanje o zdravi prehrani ter dermatološki ambulanti zdaj sledi srcu in skupaj z novinarko iter veliko ljubiteljico lepote Katarino Matejčič ustvarja lastno blagovno znamko naravne, ekološke in veganske kozmetike Zlatobela in vodi salon v Ljubljani. Narava pa je njena muza. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE