»Ko zjutraj odprem vrata trgovine, se večkrat spomnim sinovih besed, kako srečna sem lahko, da še lahko delam. In to nekaj, kar delam s tako velikim veseljem,« pove, ko jo obiščemo v njenem butiku na Tavčarjevi 4 v Ljubljani. Marjeta Grošelj je dama, legenda, modna ikona, institucija. A samohvala ali razkazovanje ji nikoli nista bila blizu, prej bi človek rekel, da je zadržana. »Veste, na dan, ko izide kaka revija z mojim intervjujem, bi se najraje kar kam skrila,« pove. 

Gospa Marjeta v trgovini leta 1973 in njene nepozabne torbice, mlade 48 let. Pozorno poglejte lestenec, njene zveste stranke ga dobro poznajo ... Foto:...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE