Kdo je Eros? Je mitološko bitje, ki ga srečujemo le v pripovedkah? Ga res lahko srečamo na Zemlji?
Da je Eros grški bog ljubezni, privlačnosti, poželenja, zaljubljenosti, sprejemamo. Teže pa sprejmemo, da nas zvabi v svoje učno polje jezika ljubezni, nas sleče do golega in preizkusi! Saj je to njegov cilj – da se naučimo razlikovati med dvema osnovnima jezikoma, ki ju ljudje govorimo: med jezikom moči in jezikom ljubezni. In ljubezen je cilj sama za sebe. Z Erosom se sreča prav vsak in prav vsak kloni pod njegovo močjo. Seveda ga srečamo na Zemlji, v lastnih izkušnjah partnerske ljubezni in erotike, ki jo doživljamo zelo različno.

Številni nas prepričujejo, da se zrel človek ne zaljubi – ne bo držalo. Prestrašen človek se ne zaljubi. Živi le v svo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!