To je Jan Erik Sigdell, ki se z regresoterapijo ukvarja že vse od začetka osemdesetih. Opravljenih vrnitev že dolgo ne šteje več. Skromno se nasmehne samo, da jih je bilo nekaj tisoč. »Regresoterapija sicer prav gotovo ni nobena panaceja, torej univerzalno zdravilo,« hitro doda. »A je lahko vseeno izjemno koristna pri široki paleti težav. Vsekakor tudi zdravstvenih.«

Upokojenec, ki se je z ženo Slovenko ustalil v idilični primorski hiški v Dutovljah, je prijeten in izjemno učen sogovornik. Kako tudi ne bi bil, ko pa že vse življenje raziskuje. Poleg več kot desetih knjig za nemško tržišče je tudi avtor dveh knjig v slovenskem jeziku, Regresija v prejšnja življenja in Nevidni vplivi. Po dolgi in u...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE