Kdaj se vam je porodila ideja, da svoje izkušnje strnete v knjigi?
Pri 53 letih sem pustila službo. Vse življenje sem delala kot vodja invalidske organizacije, kar me je dolgo izpolnjevalo, a je sčasoma postalo rutina. Že ob službi sem se veliko izobraževala, saj je znanje moja velika vrednota. Ko je dorasel še sin, nisem več imela izgovora, zbrala sem pogum in se odločila. Če sama nisem sposobna preživeti, potem pa nič, sem si rekla. Na izobraževanju dreamBuilder v ZDA sem nasanjala svoje sanje, česa si v resnici želim, nato je prišla resničnost. Večje ko so sanje, večji so demoni, ki pridejo na plan, to je pravi razlog za knjigo. Napisati, kako mi je bilo težko, čeprav sem imela potrebno orodje in znanje. Večina knjig omenja le pozitivne rezultate, pozabijo pa napisati, s koliko prepričanji se srečamo na poti. Z vprašanjem vre...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!