Kako je stečaj Adrie Airways (v nadaljevanju AA) to tragedijo, ki zadeva slovensko državo in narod, spremljal vaš dolgoletni zasebni partner, znani odvetnik Peter Čeferin?

Skupaj sva 15 let, jaz pa sem letela 34 let. Ves čas je spremljal, kaj se dogaja z AA, in videl, da slutim njen propad. Zadnja leta smo imeli več slabih lastnikov, ne le enega. Dober teden, preden so dejansko objavili stečaj, sem šla na svoje zadnje letenje, z Lufthanso v München. Med pripravo in pakiranjem sem postala solzna in rekla: »Peter, mislim, da zadnjič oblačim uniformo!« Pa me je tolažil, saj se bo uredilo. Čez nekaj dni je imel predstavitev svoje knjige v Celju in mi povedal, da so kar dobršen del časa porabili za pogovor o Adrii in mojih slutnjah. Udeleženci dogodka so ga bodrili, a velika večina Slovencev ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE