Naruto in Naruto: Shippuden – risanka. Anime, če sem bolj natančen. Veliko prijateljev in še posebej starši so se leta norčevali iz mene, ker gledam risanke ... Zdaj so že obupali (smeh). To namreč ni edina risanka, ki jo z užitkom pogledam, je pa ena izmed ljubših. Cela Naruto serija je zelo dolga (500 epizod po 20 minut), polna noro dobrih spopadov, duhovitih trenutkov in dogajanj, ki se te dotaknejo – malo je limonadasta. Rad gledam risanke za mladino, ker so zelo iskrene in naivne v svojih naukih. Naruto na primer vedno drži obljubo in vse naredi za prijatelje. Tistim, ki jih zanimajo risanke, priporočam tudi ogled animirane serije Avatar: The Last Airbender.


Death Grips – njihovi ritmi, teksti, vizualna komunikacija, vse! Že nekaj let jih z užitkom požiram. V skušalkah, ko pospravljam, pod tušem, ves čas. Njihova glasba me napolni z energijo. Nekateri imajo za to metal, tehno, drum & bass, jaz imam njih. Poleg nore energije, ki jo oddajajo, mi je všeč njihov stil, ki je ogledalo naše dobe informacij, interneta in družbe. Oni so utelešenje kaosa, kot jih opisujejo nekateri kritiki, in so dober odgovor našemu času. Ali pa vsaj meni.


McFlurry – kaj naj rečem, že kot otrok sem pojedel ogromno sladoleda. Danes tega več ne morem, ker ima to posledice za moje počutje. Bedno je imeti staro telo, ker če bi lahko, bi pojedel trikratno dozo Oreo McFlurrya!