V Reki ljubezni se kdaj pa kdaj sliši vaš dolenjski naglas, tega verjetno ne igrate, kajne?

Ne, seveda ne, prihajam iz Novega mesta in na snemanjih Reke ljubezni se lahko govorno kar malo sprostim, kar je super. Verjetno bom za vedno obdržala svojo dolenjsko melodijo, a po štirih letih intenzivnih govornih vaj je včasih z ljubljanskimi soigralci precej težko zadržati domači naglas.

Igrate Katjo, pridno punčko, ki posluša očeta, Rokovo babico … Bo vedno taka oziroma ali si vi želite, da pokaže še kako drugo plat?

Katja bo vedno Katja, a upam in pričakujem, da bo pokazala še kakšno svojo bolj nepredvidljivo plat, saj smo šele dobro začeli!

Želim si čim več raznovrstnih vlog, polnih življenja. Pojem in plešem, tudi izobraževala sem se na teh področjih in v tem neizmerno uživam. Pred nekaj leti sem nastopila v muzikalu v Mestnem gledališču ljubljanskem, pojem pa tudi na njihovih tradicionalnih koncertih, kjer se res zabavam.  

Končali ste AGRFT, a verjetno vas pred Reko ljubezni ljudje niso poznali. Vam pozornost godi ali vas moti?

Čudna mi je, nova, nisem vajena, da me ljudje poznajo, a me pozdravljajo in se pogovarjajo z mano, kot da me. Televizija ima veliko moč.

Vas je že kdo ustavil na cesti in pokomentiral vašo vlogo v Reki ljubezni? 

Ne še in hvaležna sem za to. So bili pa pri nas na snemanju na obisku otroci in so bili zelo prisrčni. Spomnim se, da je moja generacija podobno norela za glasbeno skupino BePoP.Kako ste se ujeli z ekipo? Ste se spoprijateljili in greste tudi kdaj na pijačo ali za to preprosto ni časa?

Zelo dobro smo se ujeli. Veliko delamo, še posebej tehnična ekipa vse dneve in včasih si niti ne želimo preživeti skupaj še prostega časa. A se veliko šalimo prek družabnih omrežij, saj smo na snemanju zelo sproščeni in nastane precej smešnih fotografij.

Kakšnih vlog si želite v prihodnje? Sicer tudi pojete in plešete, bi igrali v muzikalih?

Želim si čim več raznovrstnih vlog, polnih življenja. Pojem in plešem, tudi izobraževala sem se na teh področjih in v tem neizmerno uživam. Pred nekaj leti sem nastopila v muzikalu v Mestnem gledališču ljubljanskem, pojem pa tudi na njihovih tradicionalnih koncertih, kjer se res zabavam. Seveda pa bi si v prihodnje želela nastopiti še v kakšnem muzikalu, filmu, pa tudi sinhronizacija risanke bi mi bila v veliko veselje.

Gledalci vas še ne poznajo dobro, kaj poleg igre vas še veseli? 

Veselijo me predvsem dejavnosti v naravi, na prostem, na zraku, rada imam veter. Uživam, ko vozim kolo po Ljubljani in okolici in še vedno spoznavam nove ulice in ceste. Rada se gibam, masiram, fotografiram, ustvarjam, sodelujem z ljudmi. Trenutno še z dvema mladima igralskima kolegicama Anjo Prusnik in Valentino Plaskan Jordan prvič popolnoma same pripravljamo predstavo Ti, jaz, ona, s katero bomo gostovale kar po ljubljanskih stanovanjih. Sicer pa rada nabiram nova znanja, malo jogiram in meditiram, saj imam rada tisti majhen košček lastnega miru.