No, on se je podvizal k veseljačenju že prej – preden mu je vlada uradno odobrila rajanje do mokrih jutranjih ur. Kot vemo, sta se s prijateljem v enem izmed ljubljanskih lokalov šla filmska »glumca«, kajti dokumentarni film The Tinder Swindler ju je tako prevzel, da sta se postavila v vlogi osrednjega lika – v originalu je to izraelski prevarant, ki je s pomočjo aplikacije za zmenke izkoriščal ženske za denar. Potem je minister kar sam objavil ta posnetek na svojem profilu na instagramu, kajti več kot očitno je, da se samonavdušuje. A javnost njegove ekshibicijske nehigienske nastope, milo rečeno, iz gostinskih obratov vse manj razume.  

Medtem ko on izobražuje ženske – na samo njemu znan način –, predvsem ko si jemlje pravico do izobraževanja, podcen...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!