Minuli teden smo v Sloveniji zopet doživeli femicid. Moški, ki je imel prepoved približevanja, je s ključem vstopil v nekdanje skupno domovanje in brutalno odvzel življenje bivši ženi, s katero sta bila poročena tri leta in imata dva majhna otroka. Zdaj so ponovno vsi v šoku, kajti 33-letni morilec, sicer nekoč perspektiven nogometaš, je bil izjemno miren in dober človek, pripovedujejo sosedje, znanci, nogometni kolegi; nihče ni poznal njegove nasilne narave. Mar res? Da so ljudje praviloma po umoru vedno v šoku, vemo, a hkrati v taistem zapisu in zgolj v treh vrsticah preberem tudi izjavo neimenovanega moškega, ki je povedal, da je morilec tudi prejšnje dekle po razhodu zalezoval leto dni, in njega pač ne čudi, da je to storil. 

Da bo zmagala zdrava pamet, ne...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!